Stella Events
'vergeet-je-nietjes'

Stella boutiquehotel events

Foto- & Videoshoots bij StellaSuites

Stella leent zich perfect als decor voor een romantische foto & film-shoots. Libelle, MamaLeest, Residence en vele anderen gingen je voor. Stella werkt alleen met professionele fotografen en we hanteren hiervoor een vast tarief. Wil je meer informatie? Mail ons op welcome@stellasuites.nl

Stella boutiquehotel events

Trouwen in Boutique Hotel Stella Suites

JE BRUILOFT OF FEEST VIER JE BIJ ONS!

Een heel hotel voor jezelf? Bij Stella Suites & Rooms behoort dit tot de mogelijkheden. Al onze 8 suites en 4 rooms kunnen in zijn geheel geboekt worden voor een fantastisch familieweekend, vrienden of personeelsuitje. Alle ruimtes in het hotel zijn dan voor jullie gebruik. We denken graag met jullie mee over de invulling van de dagen dat Stella 'all yours' is. Zo kunnen we een kok op locatie regelen die een fantastisch diner voor jullie verzorgd. Liever uiteten? Op loopafstand vind je een aantal toprestaurants. Ook organiseren wij wijnproeverijen voor groepen, alles is eigenlijk mogelijk. Klik hieronder voor extra informatie over het afhuren van ons prachtige monumentale pand.

Stella boutiquehotel events

Eigen event

Je verjaardag in stijl vieren? Een workshop houden? Iets bijzonders organiseren? Bij Stella Suites kan het!

Je hebt een eigen idee over wat je wil organiseren – of misschien niet – en zoekt de plek waar dit kan? Neem dan contact met ons op. Onze ervaring, creativiteit en enthousiasme maken van jouw idee gegarandeerd een blijvende herinnering!

Wij horen graag van je!

Stella boutiquehotel events

Familieweekend

Een familieweekend in stijl? Met alle luxe en service zodat je kunt genieten van wat echt belangrijk is? Stella Suites is jullie prive hotel voor het weekend!

Wij organiseren niet alleen een heerlijk ontbijt, maar desgewenst ook een lekkere lunch en gezellig diner. Wil je liever zelf koken met een prive chef? Ook dat kan!

En zoeken jullie voor overdag nog een leuke activiteit in de omgeving? Wij adviseren jullie over de leukste uitjes en reserveren deze graag voor jullie. Gegarandeerd een onvergetelijk verblijf!

Informeer naar de mogelijkheden!

Stella boutiquehotel events

Private Lunch/ Dinner

Je wil een intiem diner (of lunch) met familie, vrienden of collega’s in een rustige omgeving met bijzondere gerechten afgestemd op jullie wensen of dieet? Wij organiseren speciale private dinners voor mensen die eens iets anders willen dan een restaurant.

Uiteraard geschikt voor speciale gelegenheden maar ook als je een bijzonder menu wenst of een dieet hebt wat bijzondere aandacht verlangt.

Bespreek simpelweg je wensen met ons en laat jezelf en je gasten in de watten leggen.

Stella boutiquehotel events

Wedding

Een intieme trouwerij met de mensen die het dichtst bij jullie staan. De prachtige trouwkapel in het Jan van Besouw, waar jullie elkaar het ja-woord geven. Gevolgd door het champagne en het snijden van de taart in de betoverende tuin van Stella Suites. Een intiem en luxe diner in de sfeervolle salon. Het is maar een voorbeeld..

Stella Suites is de locatie voor jullie receptie of intieme diner. (Een deel van) jullie gasten kunnen verblijven om de volgende ochtend met zijn allen na te genieten. Bij Stella Suites geen standaard draaiboeken, maar alles volgens het idee dat jullie hebben over deze speciale dag. Van de bloemen tot het menu, alles wordt naar wens besproken, eventueel in samenwerking met andere locaties.

Wij zorgen voor een trouwfeest om nooit te vergeten.

Laat ons weten wat jullie wensen zijn!

LET OP: Maximaal voor 50 personen

Bedankt! Uw verzoek is verstuurd
Er ging iets mis tijdens het versturen van uw formulier.

Gezellige luxe, kom het ervaren!

Boek nu

Dear Stella, keep me posted.