Meet the owners

over Stella suites & Rooms
In 2020 opende we Stella Suites Boutique Hotel. In 2023 breidde we uit met 4 prachtige rooms, op loopafstand van de Stella villa, boven restaurant Renzo.
powervrouwEN

Marleen & Maddy

Marleen Sala is de originele oprichter van Stella Suites, een hotelier pur sang. Na de hogere hotelschool in Breda startte haar carrière in Utrecht met het opzetten van hotels, vanaf de tekentafel tot aan de operatie. Toch had zij altijd de droom om ooit nog eens een hotel voor haar zelf te beginnen. En zo geschiedde met Stella Suites.

Niet veel later kruisden de paden van Maddy & Marleen in het schone Goirle en na een mooie samenwerking besloten zij officieel partners te worden.

In veel lijken zij op elkaar, ook qua uiterlijk waardoor gasten de twee dan ook wel eens door elkaar halen ;-) Beide mama van 3 jongens, heel veel liefde voor alles wat met lekker eten en drinken te maken heeft, gek op interieur en styling.
Maar wat voor hen dagelijks top of mind is, is het verblijf van de gasten van Stella Suites & Rooms zo onvergetelijk mogelijk te maken.

Altijd blijven lachen en niets is onmogelijk dat tekent deze twee onderneemsters. Wil je ze nòg beter leren kennen, luister dan naar Stella's Stories, de podcast van Stella Suites & Rooms (klik hier).

Gezzelige luxe, kom het ervaren!

Boek nu

Dear Stella, keep me posted