Vergaderen & Events

Stella boutiquehotel events

Foto- & Videoshoots bij StellaSuites

Stella leent zich perfect als decor voor een romantische foto & film-shoots. Libelle, MamaLeest, Residence en vele anderen gingen je voor. Stella werkt alleen met professionele fotografen en we hanteren hiervoor een vast tarief. Wil je meer informatie? Mail ons op welcome@stellasuites.nl

Stella boutiquehotel events

Vergaderen?

Creatieve sessie? Directiemeeting? Presentatie? Strategisch weekend
Stella’s Salon is DE plek waar ruimte, rust en inspiratie samenkomen om de volledige focus te hebben op jouw vergadering. Stella’s salon heeft een grote board room tafel en een eigen terras voor de broodnodige pauzes, waar je vanaf 6 en tot 10 personen terecht kunt. Uiteraard beschikt Stella’s salon ook over WiFi en voldoende stopcontacten voor laptops of andere apparatuur. Uiteraard zorgen we ook voor het bijbehorende culinaire feest, zoals een lunch, borrel en/of diner.

Prijzen:
Hele dag: €295 euro, ex btw
Halve dag: €180 euro, ex btw


-Inbegrepen zijn alle AV tools, we hebben een flatscreen waar vanaf je kunt presenteren en bijvoorbeeld sheets kunt delen.-

-Koffie, thee en overige drankjes berekenen we op nacalculatie zodat we altijd een verse cappuccino of speciale thee kunnen bereiden.-

-We serveren een uitgebreide broodjeslunch voor €19,50 per persoon. Uiteraard kunnen we hierbij rekening houden met dieetwensen.-

Tijdens de ontvangst zorgen we dat er wat zoetigheden en fruit klaar staat, dit is bij de prijs inbegrepen.

Interesse in een meeting op maat in Stella’s Salon? Bespreek je gewone en bijzondere wensen met ons! Neem contact met ons op.

Stella boutiquehotel events

Eigen event

Je verjaardag in stijl vieren? Een workshop houden? Iets bijzonders organiseren? Bij Stella Suites kan het!

Je hebt een eigen idee over wat je wil organiseren – of misschien niet – en zoekt de plek waar dit kan? Neem dan contact met ons op. Onze ervaring, creativiteit en enthousiasme maken van jouw idee gegarandeerd een blijvende herinnering!

Wij horen graag van je!

Stella boutiquehotel events

Familieweekend

Een familieweekend in stijl? Met alle luxe en service zodat je kunt genieten van wat echt belangrijk is? Stella Suites is jullie prive hotel voor het weekend!

Wij organiseren niet alleen een heerlijk ontbijt, maar desgewenst ook een lekkere lunch en gezellig diner. Wil je liever zelf koken met een prive chef? Ook dat kan!

En zoeken jullie voor overdag nog een leuke activiteit in de omgeving? Wij adviseren jullie over de leukste uitjes en reserveren deze graag voor jullie. Gegarandeerd een onvergetelijk verblijf!

Informeer naar de mogelijkheden!

Stella boutiquehotel events

Private Lunch/ Dinner

Je wil een intiem diner (of lunch) met familie, vrienden of collega’s in een rustige omgeving met bijzondere gerechten afgestemd op jullie wensen of dieet? Wij organiseren speciale private dinners voor mensen die eens iets anders willen dan een restaurant.

Uiteraard geschikt voor speciale gelegenheden maar ook als je een bijzonder menu wenst of een dieet hebt wat bijzondere aandacht verlangt.

Bespreek simpelweg je wensen met ons en laat jezelf en je gasten in de watten leggen.

Stella boutiquehotel events

Wedding

Een intieme trouwerij met de mensen die het dichtst bij jullie staan. De prachtige trouwkapel in het Jan van Besouw, waar jullie elkaar het ja-woord geven. Gevolgd door het champagne en het snijden van de taart in de betoverende tuin van Stella Suites. Een intiem en luxe diner in de sfeervolle salon. Het is maar een voorbeeld..

Stella Suites is de locatie voor jullie receptie of intieme diner. (Een deel van) jullie gasten kunnen verblijven om de volgende ochtend met zijn allen na te genieten. Bij Stella Suites geen standaard draaiboeken, maar alles volgens het idee dat jullie hebben over deze speciale dag. Van de bloemen tot het menu, alles wordt naar wens besproken, eventueel in samenwerking met andere locaties.

Wij zorgen voor een trouwfeest om nooit te vergeten.

Laat ons weten wat jullie wensen zijn!

LET OP: Maximaal voor 50 personen

Bedankt! Uw verzoek is verstuurd
Er ging iets mis tijdens het versturen van uw formulier.

Gezellige luxe, kom het ervaren!

Boek nu

Dear Stella, keep me posted.