Last night before wedding experience

Trouwen? Er een extra gouden randje aan geven? Dat kan bij Stella.

Onze wedding suite kun je de nacht voordat je gaat trouwen bij ons boeken.

De bruid kan dan hier slapen met mama, zus of goede vriend of vriendin. Zodat je elkaar echt de nacht / dag van te voren niet ziet.

De volgende ochtend zorgen wij voor een ontbijtje op de suite. Dan kan de visagie komen om je op de suite op te maken en je kunt je rustig gaan omkleden.

Het is tijd, de bruidegom kan je op komen halen bij Stella, hij ziet je dan voor het eerst als je hier de prachtige, lange trap af komt lopen. Een top fotomoment, want de fotograaf is ondertussen ook aangekomen.

Na het maken van een prachtige fotoserie in en om ons pand gaan jullie naar de trouwlocatie, wij zorgen dat we weddingsuite weer tip top in orde is voor jullie huwelijksnacht die jullie ook bij ons mogen spenderen.

We hebben 8 luxe suites, dus er is ook ruimte voor andere gasten van jullie waanzinnige feest der liefde. De volgende dag kunnen jullie eventueel samen met de gasten ontbijten. Of gewoon romantisch met z’n twee op jullie terras, uitkijkend op de kerktoren die met wat geluk de weddingbells luidt!

Dear Stella, keep me posted.

Gezellige luxe, kom het ervaren!

Boek nu